Over Klik Events

Klik Events organiseer activiteiten en evenementen die écht bij je vriendengroep, familie of bedrijf passen. Onderdeel van Klik Events zijn Escape Room Egmond en VR Zone Egmond. Hierdoor kan klik events een leuke activiteit organiseren vanaf 2 tot een paar honderd personen. De belangrijkste vraag bij het organiseren van een activiteit of evenement is waarom wordt dit georganiseerd? Wat is het doel? Wil je bijvoorbeeld de samenwerking van teams verbeteren. Of wil je juist meer interactie tussen de verschillende afdelingen binnen een bedrijf? Of wil je een vriend die gaat trouwen nog 1 keer los laten gaan op een vrijgezellenfeest? Vervolgens komt de vraag wat past er dan het beste bij de personen of het bedrijf en bij het doel van het evenement. 

Doel bepalen

Gezamenlijk bepalen we wat het doel is van het evenement. Vervolgens kijken we naar welke activiteiten daar het beste bij passen en of deze actviteiten ook passen bij de groep of het bedrijf.

Teamindeling

Om het doel te kunnen bereiken is de teamindeling super belangrijk. De teams zullen altijd van tevoren worden ingedeeld zodat dit optimaal bijdraagt aan het doel wat gesteld is.

Vernieuwend

De activiteiten die klik events aanbiedt zijn stuk voor stuk vernieuwend. Daarnaast is het bij een aantal activiteiten mogelijk om het te personaliseren en zo nog beter af te stemmen. Ook worden er elk jaar nieuwe activieiten ontworpen.

We werken graag samen met